Support

Lorem ipsum dolor sit amet:

24h / 365days

We offer support for our customers

Mon - Fri 8:00am - 5:00pm (GMT +1)

Get in touch

Cybersteel Inc.
376-293 City Road, Suite 600
San Francisco, CA 94102

Have any questions?
+44 1234 567 890

Drop us a line
info@yourdomain.com

About us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec.

Is Campina Energie iets voor u?

Word dan vennoot. Het zijn de vennoten die geld samenbrengen voor Campina Energie. Het zijn ook de vennoten die samen beslissen waar dat geld naartoe gaat. Wie een aandeel heeft in Campina Energie wordt immers automatisch lid van de algemene vergadering en oefent controle uit op de werking van de coöperatie.

Waarom is een burgercoöperatie iets voor u?

Uitgangspunt is dat de wind en de zon van iedereen zijn, een common good, een lokale natuurlijke rijkdom die voor iedereen toegankelijk moet zijn. Het recht om de wind te oogsten behoort daarom niet alleen toe aan projectontwikkelaars en perceeleigenaars, maar ook aan de lokale gemeenschap, zijnde de burgerbevolking en de lokale overheden.

Hoe word ik vennoot?

Iedereen - ook verenigingen en bedrijven - kan vennoot worden door minstens één aandeel van Campina Energie te kopen.
Een aandeel kost 250 euro en je kan maximaal 40 aandelen kopen. Elke vennoot heeft één stem in de algemene vergadering, ongeacht het aantal aandelen dat hij bezit.

Het dividend is wettelijk beperkt tot 6%. Vanaf het ogenblik dat de eerste projecten renderen, mikt Campina Energie op een jaarlijks dividend van 3 à 4%. Uiteraard was dat in de opstartjaren niet mogelijk aangezien er nog geen opbrengsten waren.

Bezoek de website van Campina Energie voor meer informatie.

Zonneregio Kempen is een project van Campina Energie cv  -  Copyright Campina Energie cv - 2024. Alle rechten voorbehouden.